Hovedret

HOVEDRETTER

 

Ovn stegt med urtepanade, serveret med årstidens grønt samt purløgssauce


Helstegt unghanebryst
hertil årstidens grønt samt estragonsauce


Kylling a la indiene

helstegt kylling med 
agurkesalat, grønt, samt skysauce



Helstegt oksemørbrad (tillæg 50,-)
hertil årstidens grønt, salater i vinaigrette og trøffelsauce



Helstegt kalvesteg
hertil årstidens grønt samt flødesauce tilsmagt med estragon


Helstegt kalvesteg
med gulerødder bagt med karry & persille samt årstidens grønt & svampesauce



Hovedret buffet

Svinekam stegt som vildt, bønner og gulerødder, waldorfsalat, tyttebær, kogte kartofler, skysovs, franske kartofler.



Kalvesteg stegt som vildt, glaserede perleløg, bønner og gulerødder, waldorfsalat, tyttebær, kogte kartofler, skysovs, franske kartofler.


Flæskesteg, med brune kartofler, rødkål, grønkålssalat, kogte kartofler, skysovs, franske kartofler



Hovedret bordservering

Telefon+45 12 34 56 78