HOVEDRETTER
Ovn stegt med urtepanade, serveret med årstidens grønt samt purløgssauce
Helstegt unghanebryst
hertil årstidens grønt samt estragonsauce
Kylling a la indiene
helstegt kylling med
agurkesalat, grønt, samt skysauce
Helstegt oksemørbrad (tillæg 50,-)
hertil årstidens grønt, salater i vinaigrette og trøffelsauce
Helstegt kalvesteg
hertil årstidens grønt samt flødesauce tilsmagt med estragon
Helstegt kalvesteg
med gulerødder bagt med karry & persille samt årstidens grønt & svampesauce
Hovedret buffet
Svinekam stegt som vildt, bønner og gulerødder, waldorfsalat, tyttebær, kogte kartofler, skysovs, franske kartofler.
Kalvesteg stegt som vildt, glaserede perleløg, bønner og gulerødder, waldorfsalat, tyttebær, kogte kartofler, skysovs, franske kartofler.
Flæskesteg, med brune kartofler, rødkål, grønkålssalat, kogte kartofler, skysovs, franske kartofler
Hovedret bordservering