Hovedret

Mad med smag

Urtemarineret svinekam og kalvesteg, skysauce

små krydderkartofler, bagt kartoffelmos i koketteforme .

2 af husets salater af årstidens frugt og grønt

madbrød, smør og andet tilbehør

Kr.: 150


Vildtmarineret kalvemørbrad med bacon, ølmarinerede grillkøller

små krydderkartofler, bagt kartoffelrösti og skysauce

2 af husets salater af årstiden frugt og grønt

madbrød, smør og andet tilbehør

kr.: 160


Husets ”venøbøf” i flødesovs

bagt kartoffelmos i koketteforme , små krydderkartofler

rå rødbedesalat

to af husets salater af årstiden frugt og grønt

madbrød, smør og andet tilbehør

kr.: 140


Hovedret buffet

Svinekam stegt som vildt, bønner og gulerødder, waldorfsalat, tyttebær, kogte kartofler, skysovs, franske kartofler.

Kr.: 120


Kalvesteg stegt som vildt, glaserede perleløg, bønner og gulerødder, waldorfsalat, tyttebær, kogte kartofler, skysovs, franske kartofler.

Kr.: 135


Flæskesteg, med brune kartofler, rødkål, grønkålssalat, kogte kartofler, skysovs, franske kartofler, tyttebær

Kr.: 125


Hovedret bordservering